Kompendium wiedzy o benefitach żywieniowych. Podczas webinarium dowiesz się, jakie są potrzeby i oczekiwania pracowników w zakresie posiłków i napojów i jak dobra polityka benefitowa może wpływać na ich samopoczucie i efektywność.
Przedstawimy najnowsze wyniki badań z 2025 roku. Ilu pracowników odczuwa na co dzień głód? Czy stać nas na zdrowe jedzenia? Ktoś się odżywia lepiej – pracownicy biurowi czy zdalni?
Podpowiemy również, jak optymalizować wydatki na posiłki i napoje, żeby jednocześnie pomagać dbać o dobre nawyki żywieniowe w pracy, a przy tym nie ponosić wysokich kosztów podatkowych.
Program:
MODUŁ 1: Kompendium wiedzy o benefitach żywieniowych | Magdalena Kartasińska-Kwaśnik |
MODUŁ 2: Benefity żywieniowe – opodatkowanie, składki i inne przepisy dla działów kadr i księgowości | Jakub Chmielecki |
W przypadku jednoosobowych działalności gospodarczych w rozumieniu CEiDG oraz konsumentów w rozumieniu Regulaminu akcji promocyjnej webinarium wpisz „nie dotyczy”.
W przypadku jednoosobowych działalności gospodarczych w rozumieniu CEiDG oraz konsumentów w rozumieniu Regulaminu akcji promocyjnej webinarium wpisz „nie dotyczy”.
regulamin z jego wszystkimi postnowieniami.
19 września 2025 r., godz. 10:00-11:30